Selskaber

Smag KLINTE IS – softice og hjemmelavet is nu med 18 varianter

Selskaber for private og erhverv på Café Møns Klint

Afhold dit næste arrangement hos os på Café Møns Klint i vores skønne rammer

Leder du efter hyggelige rammer til dit næste arrangement?

Café Møns Klint er placeret i den flotteste danske natur, hvor du kan afholde dit næste selskab i vores indbydende café. Vores omgivelser og placering er helt unik, så dine gæster går en oplevelse rigere hjem fra din fest, hvis du vælger vores café.

Med højt til loftet og blå himmel er der rigelig plads til at afholde selskaber for både private og erhverv, og vi sørger for alt besværet, så du kan nyde dagen. Kontakt os på 51 54 14 84 eller udfyld vores kontaktformular for at booke eller høre mere om mulighederne.

Café Møns Klint & Hotel Residens Møen

Vores nære samarbejdspartnere, Hotel Residens Møen i Stege, kan i samarbejde med Café Møns Klint gøre dit næste arrangement til noget ganske særligt. Se mere på vores hjemmeside residensmoen.dk

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Intet for stort, intet for småt til Café Møns Klint

På Café Møns Klint er der mulighed for lidt af hvert, og der er intet arrangement, der er for småt, og intet, der er for stort for vores team. Uanset anledningen står vi klar til at varetage dine ønsker til arrangementet, så det bliver noget ud over det sædvanlige.

Du kan hos os afholde både private og erhvervsrelaterede selskaber, og mulighederne er mange:

  • Store familiefester, såsom bryllupper og fødselsdage
  • Firmaarrangementer og teambuilding
  • Receptioner
  • Og alt derimellem

Vores dygtige medarbejdere tager sig af alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde arrangementet uden stress i et afskærmet område i vores café. Vi gør det let for dig, når du skal holde et større selskab, så både du selv og dine gæster får en fantastisk oplevelse.

Arranger dit næste selskab hos os

Du kan altid kontakte os, hvis du vil afholde dit næste selskab i vores café i naturskønne omgivelser. Vi arrangerer alting i samarbejde med dig, så du får opfyldt dine ønsker til alt fra menu og drikkevarer til opstilling af borde og planlægning.

Tøv ikke med at kontakte os, for vi vil altid være behjælpelige med svar på spørgsmål til muligheden for at afholde dit næste arrangement på Café Møns Klint. Ring til os på 51 54 14 84 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig.

Velkommen til Café Møns Klint - et hyggeligt spisested, der ligger i de smukkeste omgivelser på Møn.

Hos os kan du både spise i vores hyggelige café og booke festlige begivenheder i vores indbydende rammer.

Vores menukort bugner af lækre danske retter, og vi sætter en ære i god atmosfære. Kom forbi Café Møns Klint til en skøn oplevelse!

Lavsæson menu

Højsæson menu

Åbningstider

9. april - 31. oktober 2022

Se vores åbningstider her

God mad midt i naturen!